20 toukokuuta 2009

Hei vain!
Konetta on nyt korjailtu ja kaiken pitäisi toimia, joten ei kun kuulumisia kertomaan: Festarikesä on polkaistu käyntiin, melko kirjaimellisesti, koska ensimmäisenä oli Fillarifestarit. Siitä pyrin tekemään koosteen mahdollisimman pian. Kuten myös monikulttuurisesta keskusteluforumista.
Mellunkylä-lehti ilmestyi juuri, sieltä voi lukea taannoisen Remun äidin haastattelun koosteen. Ainakin Eeva Aaltonen-Sorsa itse oli niin tyytyväinen artikkeliin, että soitti minulle eräänä iltana ja kiitti, kannattaa siis tarkistaa juttu!
Ihan niille henkilöille, jotka eivät pääse käsiksi Mellunkylä-lehteen, kerrottakoon tässä, mitä on luvassa:
Perjantaina 12.6.09 klo 14-19, on OSTARIFESTARI, tapahtuma on ilmainen, pitopaikkana on Kontulan ostari ja tapahtuma on itäisen Helsingin Helsinki-päivän päätapahtuma.
Esiintyjinä muiden muassa Circus Helsinki, koominen taikuri Prof. Buffo, Jussi Raittinen, Saara Soisalo & Lefty Willie band sekä Jiri Nikkinen Trio.
Lauantaina 18.7.09 Kontulan ostarilla järjestetään ensimmäistä kertaa ETNOFESTARI, joka esittelee eri maiden kulttuureja, pitää sisällään myös konserttilavan ohjelmistoineen sekä maailman eri ruokakulttuureita esittelevän herkkutorin. Tämä on myös ilmaistapahtuma.
Lauantainen 15.8.09 Järjestetään jo perinteinen KONTUFESTARI, jonka pitopaikkana on kelkkapuisto ja esiintyjälistaa joudumme kaikki vielä odottamaan, mutta viime vuonna sieltäkin löyti paljon oheistoimintaa musiikin lisäksi, oli puolueiden ja järjestöjen infotelttoja, herkkukojuja kiinalaisesta ruuasta karkkiin ja kaikkea siltä väliltä, ihania koruja oli myös tarjolla... Että voin kyllä sanoa hyvällä omallatunnolla, että jokaiselle löytyy jotain. Ja kaiken hyvän lisäksi kyseessä on ilmaistapahtuma, joka on myös päihteetön. Muistuttaisin vielä, että autolla ei kannata tulla, koska parkkipaikkoja ei ole.
Kyllä on kesä ihana ja vielä näin paljon tapahtumaa on järjestetty ihan meidän kaikkien iloksi!
Tapaamme siis tapahtumissa, ottakaa rennosti!

Palveluksessanne
T
P.S. Tarkempaa tietoa löytyy alueportaalista, johon pääset kätevästi suoralla linkillä tältä sivulta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kondekan kesä näyttää tosi mielekkäältä. T. Jaska

Anonyymi kirjoitti...

Ostarifest paranee vuosi vuodelta. Eilinen oli tosi bueno. Jippu ja Jiri olivat mielestäni parhaat. Tosi hyvä fiilis jäi. Lisää tällaista. Tuleeko radiokontulalta joku kooste näistä ? Ois kiva fiilistellä keikkaa uudelleen. Kesäterveisin Lettu