19 tammikuuta 2010

Paljon puhetta Kontulassa

Kontulassa vietetään juuri nyt Aatteiden viikkoa. kyseessä on keskustelusarja, jonka aikana täällä vierailee useita poliitikkoja. Viikon aloitti eilen maanantaina Vasemmistoliitto, joka pääsi keskustelemaan asuntotilanteesta, toimeentulosta ja muista päivänpolttavista asioista täyden salin kanssa Kontulan Symppiksessä.
Tunnelma oli tiivis ja käsittelyssä paljon mielenkiintoista asiaa, joista valitettavasti saamme mukaan vain rajoitetun määrän, siispä kehoitan kaikkia tulemaan mukaan seuraaviin tilaisuuksiin, jotka noudattavat tällaista järjestystä:

Maanantaina 18.1. klo 13.00-14.30
Paavo Arhinmäki, Pekka Saarnio ja Silvia Modig (Vas)
Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Paavo Arhinmäen, valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka Saarnion ja valtuutettu Silvia Modigin tapaamisessa esillä ajankohtaisia asioita.

Maanantaina 18.1. klo 19.00
Outi Alanko-Kahiluoto ja Mari Puoskari (Vihreät)
Vihreiden kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Outi Alanko-Kahiluoto ja Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Mari Puoskari vierailevat Kontulassa.

Keskiviikkona 20.1. klo 15.30-17.00

Risto Rautava ja Hannele Luukkainen (Kokoomus)
Mellunkylässä asuvat Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja valtuutettu Risto Rautava sekä valtuutettu Hannele Luukkainen keskustelevat mm. aatteista ja arvoista.

Torstaina 21.1. klo 18.00

Jacob Söderman ja Erkki Tuomioja (SDP)
Kansanedustajat Jacob Söderman ja Erkki Tuomioja käsittelevät Kontulan demareiden järjestämässä tilaisuudessa mm. työttömyyttä, köyhyyttä ja syrjäytymistä. Onko ratkaisu uudessa tulonjakomallissa?

Perjantaina 22.1. klo 14.00
Timo Soini (PS)
Perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Timo Soini tulee tapaamaan Mellunkylän asukkaita ajankohtaisten asioiden tiimoilta.

Ja maanantai-illan tallenne Vihreiden keskustelutilaisuudesta on sekin tulossa pian.
Keskustellaan asioista!

T

Ei kommentteja: