12 elokuuta 2009

Lunta? Elokuussa??

Kyllä vain ja ihan vielä tässä lähellä... Kivikkoonhan avattiin Ylläs-Halli, joka ei todellakaan ole mikään hiihtoputki, tiedoksi teille, jotka niin ajattelitte!
Kyseessä on aika lailla täyden palvelun paikka, sieltähän löytyy latua, mäkeä, luistinrata, curling-halli, jopa potkukelkkailemaan pääsee, kuten videostamme näette. Lisäksi talossa on ravintola, kuntosali ja urheilutarvikemyymälä (josta saat tarvittaessa vuokrattua sukset ja muut välineet).
Erityisen iloinen olen siitä, että talon toiminnassa on otettu huomioon kestävän kehityksen periaatteiden mukaiset energiaratkaisut, tarkemman kuvan saatte katsomalle nauhan.
Hyvin tuntui myös hanskassa olevan erityistarpeet, oli liikuntaesteisille tehty kulkureitti, oli yhteistyötä parolympialaisporukan kanssa, oli erilaisia mittatilausvaihtoehtoja yrityksille, kouluille ja uskaltaisin sanoa, että talon väki varmasti pystyy tuottamaan juuri sellaista palvelua, kuin itse kukin tarvitsee.
Ja kun aina kerron niin kuin asia on, sanon tässä, että en pidä lumesta, enkä hiihdä, mutta koin vierailuni Ylläs-Hallissa mahdottoman virkistävänä. Tulen menemään sinne jatkossakin, se on varma, on hauskaa käydä paikassa, josta noin selvästi huokuu iloisen, asiakaslähtöisen tekemisen maku. Ehkä sitten kuitenkin kokeilen sitä hiihtämistäkin...?

Palveluksessanne
T

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt olette hyvin ajan hermolla.Mukava kuunnella tuoretta uutisointia alueellisesti.Marja-Leena.

Anonyymi kirjoitti...

aika kovaan väliin aloittivat bisneksen, saas nähdä riittääkö maksavaa asiakaskuntaa...