13 syyskuuta 2008

Hei vain kaikille!

Kävin juuri katsomassa, miltä Kontufestarit osa 2 näyttää, kun se viimein saatiin nettiin. Mielestäni kyllä resoluutio ei ole palautunut alkuperäiseen terävyyteensä, vaikka en tiedä, käykö siinä noin, kun resoluutiota pienennetään lähetyksen ajaksi...? No, maanantaina tiedän ja lisäksi opin koko ajan jotain uutta.
Ensi viikolla pitäisi alkaa yhteistyö HS.fi:n kanssa, teknisiä asioita tässä selvitellään kai edelleen, mutta yhtä kaikki, innoissani olen kuitenkin.
Kontufestarit osa 3 on työpöydällä juuri nyt ja sen jälkeen kooste Mellarin avajaisista, sitten kun ne on saatu kunnialla näkyviin, olisi tarkoitus tehdä jokaisesta festariesiintyjästä oma ohjelma. Sellainen lyhyt, mutta se helpoittaa juuri sen oman suosikin löytämistä katsottavaksi.
Suunnitelmissa on myös selvittää, mitä Kontulan asukkaat pitävät siitä, että Kela lopettaa toimintansa täällä ja vaalien puitteissakin jotain olisi tarkoitus näpertää... Siispä roikkukaa kyydissä!


Palveluksessanne T

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä! odotan innolla mielipiteitä kelan muutosta

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

hauskoja kirjoituksia ja mielenkiintoisia lähetyksiä. Jäämme odottamaan uusia lähetyksiä! Joko Hesari väki on selvittänyt tekniset ongelmansa?

fani

Anonyymi kirjoitti...

Kello on mahtava! Muutenkin teette hyvää työtä.

Terv. Ystävä

Anonyymi kirjoitti...

Saitteko jotain julkaisukelpoista monumentin paljastustilaiuudesta lauantaina 20.9. Historiallinen osa Kontulaa, vaikkei kaikkein kaunein.

T. Pitkään jo Kontulassa

Anonyymi kirjoitti...

Kontula kehittyy. Mukava seurata.

Saara