24 syyskuuta 2008

Terve teille!
Viimein sain maanantaina lähtemään ohjelmat floobsiin, kun jostain syystä (moka oli varmasti täällä päässä) niistä leikkaantui palat lopusta pois matkalla bittiavaruudessa. Joten pahoittelen tässä kovasti, että kontufestarit osa 2 ja Remun äidin haastattelu näkyvät ainakin toistaiseksi vajaina.
Kävin juuri pitkän keskustelun erään alueemme ylä-asteen kanssa mahdollisista yhteistyökuvioista, tarkoitus olisi ihan tällä viikolla lyödä lukkoon rekry-tapahtuman päivämäärä, toivomme löytävämme tähän radiotyöskentelyyn "uutta verta". Olisi hienoa saada muutama nuori innostumaan tästä toiminnasta, saisimme uutta näkökantaa asioihin. Ja toisaalta, onhan meillä jo tietotaitoakin jonkin verran, siis myös annettavaa!
Kontulan ostarin patsas paljastettiin viime viikolla ja siitä olisi tarkoitus tehdä ohjelma, se entisöitiin alkuperäiseen kuntoonsa. Kela lopettaa toimintansa täällä lokakuun lopussa ja siitä haastattelemme ihmisiä aivan näinä päivinä, sääkin sen sallisi... Ihana aurinko, nauttikaa siitä, pysykää kyydissä..

Palveluksessanne T

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi

Anonyymi kirjoitti...

HYL täyttää juhlavia tasavuosia marraskuun alussa. On monenlaista tapahtumaa. Kannattaa varmaan mennä kameran kanssa paikalle.

T. HYL Forever

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvä kun väsäilette paikallisohjelmia. Odotan innolla että tahti jopa tiivistyy.

Itä-Helsinki ei ole hullumpi paikka asustaa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteistyöhön koulujen kanssa kannattaisi panostaa. Paljon tehtävää ettei ikävät koulutragediat saisi jatkoa.
Onnea toimintaan.

t.Myllypurolainen.

radiotiimi kirjoitti...

Kiitos vain vinkeistä, joka paikkaan koetamme ehtiä, mutta joskus työt ja perheet nappaavat osan ajasta ja saattaa jäädä jotain tallentamattakin.. Onneksi maailma pyörii silti ;o)