08 lokakuuta 2008

Aurinkoista keskiviikkoa!

Viimein saimme yhteistyön HS.fi:n kanssa alkuun, siis kaikki ensin HS.fi, sieltä osio "oma kaupunki", ja sieltä ryhmä nimeltä radiokontula. Siellä voitte myös melkoisen vaivattomasti katsoa kaikki jo tehdyt klipit. Minä olen innoissani kuin kevään ensimmäinen pörriäinen!
Liittykää ihmeessä ryhmäämme, niin voitte jatkossakin nähdä tekosiamme ja onhan toki HS.fi muutenkin kattava paikka, kannattaa tutustua!
Työpöydällä on tällä hetkellä Kontufestareiden silppuaminen, eli teen isoista ohjelmista pienempiä, jotta niiden katselu olisi jouhevampaa.
Vihdoin tuntui löytyvän myös syy siihen, että ohjelmat eivät kulkeneet bittiavaruudessa floobsille asti, tiedostomuoto oli sellainen, ettei heidän systeeminsä tukenut sitä ja nyt juuri lähetin jo toisen ohjelman uudella tiedostomuodolla, pitäkää peukkuja ja katsellaan!

Palveluksessanne T

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko menossa ensi viikolla johonkin kunnallisvaalipaneeliin?
Onko Kontula-näkökulmaa luvassa? Näkyyks tilaisuus jossain ja milloin se on.
Juha.

radiotiimi kirjoitti...

Hei vain Juha!

Tarkoitus olisi tehdä 14.10. klo 15.00 livelähetys, joka näkyy www.floobs.com kautta ja sitten purkittaa materiaali myöhemmin katsottavaksi vaikka noiden linkkien kautta, jotka tuossa sivun reunassa on. Paneeliin on kutsuttu 5 ehdokasta, näemme sitten ketkä kaikki tulevat paikalle. Kontulan alueelta on myös yritetty erityisesti kalastaa ehdokkaita.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kuvauspaikka Kontulassa ? Voiko osallistua jos ennättää ?
Juha

radiotiimi kirjoitti...

Kuvauspaikka on Forumissa, ravintola Apollo street baarissa. Varsinaista yleisöä ei ole erikseen kutsuttu, koska tarkoitus olisi haastatella ehdokkaita.