21 lokakuuta 2008

Mielenkiintoinen live-lähetys!

Kunnallisvaalit lähestyvät ja ennakkoäänet lupailevat kohtuullista ännestysprosenttia. Toivon että kansalaiset noteeraavat oman mahdollisuutensa ja käyttävät äänioikeuttaan. Paljon uutta, nuorta ehdokasta on liikkeellä jotka vannovat lupaustensa pitämistä. Jos ei vanhoista löydä sopivaa, antakaamme vaikkapa nuorelle ehdokkaalle mahdollisuus.

Kaiken kiireen ohella työstän mielekästä projektia rock-musiikin saralla. Uriah Heep Fan Club Finland on tuomassa yhteyeen alkuaikojen ( ja samalla suuruuden aikojen ) keulahahmoa Ken Hensleytä Helsinkiin soolokeikalle. Keikkapäivä on torstai 30.10 ja paikka On The Rocks. Alustava lupaus on Keniltä että pääsemme jututtamaan yhtä kaikkien aikojen biisintekijää ( tiedättehän Easy Livin', July Morning, Stealing, Gypsy ja The Wizard - vain muutamia mainitakseni ) ja mikä parasta, Floobs tarjoaa mahdollisuuden kaikille seurata tätä haastista livenä ympäri maailmaa. Haastis tullaan tekemään ennen keikkaa eli noin klo 20.00 keikkailtana. Kannattaa asettua Floobsin sivuille tuolloin jos Heep-legendan tarinat kiinnostaa. Pyrin kertomaan asiasta vielä tarkemmin, jos suinkin ennätän. Radio Kontula rocks. Hyvää loppulokakuuta kaikille. T-J

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä vanha Hammond-velho jaksaa. Kyllähän Lady In Black:in version mallia 2008 kuuntelisi ihan mielellään.... totesi Jaska.

Anonyymi kirjoitti...

Eiks Hensley vois tulla heittää setin Wenlaan... heh heh. Kova biisintekijä on kyllä. T. Mombasa

radiotiimi kirjoitti...

Niin.. taisi jäädä Wenla väliin tällä kertaa, mutta Lady In Black löytyy jo sekä HS.fi että floobs.com -sivustoilta, sinne vain uusin versio tarkastamaan ;o)