31 lokakuuta 2008

Helou kaikille!

Nyt on uutta, hauskaa materiaalia tarjolla Ken Hensleystä runsaasti. Kyseessähän on Uriah Heep-bändin lauluntekijä/monitoimija, kiinnostaa varmasti monia, uskoisin...
Eilen oli live-keikka, josta T-J jo aiemmassa kirjoituksessa mainitsikin, siitä on tuore tallenne nähtävillä, samoin illallishaastattelu lämpimässä hengessä pari päivää aiemmin on myös tarjolla, nyt äkkiä kurkkimaan vasemman reunan linkkien kautta!
Siis joko floobs( hakusanaksi ken hensley tai radiokontula) tai sitten hs, jonne pääset suoraan ryhmäämme linkistä, siellä (todellakin!) näkyy kaikki netissä olevat lähetykset.
Ja edelleen toivomme aktiivisuutta ryhmän "radiokontula" suhteen, liittykää siihen, niin saamme nostetta, hipinhopin nyt!
Värikkäitä hetkiä harmaasta sateesta huolimatta ;o)

Palveluksessanne T

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lady in Black - a real classic. Antsa

radiotiimi kirjoitti...

Todellakin! Klassikko ihan parhaasta päästä, mitenkään muuta tuotantoa halveksimatta... Ja tosiaan, lisää materiaalia on tuolta illalta ja sitä teille tarjoillaan kyllä piakkoin!

Anonyymi kirjoitti...

Työn alla on On the Rocksin keikalta verrattain harvoin kuultu Uriah Heep-biisi "Tales". Täytyy vaan saada asiaan Kenin hyväksyntä, lähinnä muodollinen sellainen. Herra on tällä hetkellä jossain Novgorodissa ja yhteydet hieman kestää. Uskon että "Tales" on kehissä ensi viikon aikana. T. T-J

Anonyymi kirjoitti...

Keni näyttää tosi tyytyväiseltä lavalla tässä otoksessa. En muista nähneeni noin tyytyväistä naamaa hänellä koskaan ennen. Iisa.