02 syyskuuta 2008

Täällä jälleen!

Päivitän näitä sivuja kotoa käsin ja nyt kävi niin, että kotikoneeseeni iski paha yskä... Sellainen, joka ei päästä minua nettiin. On ollut hieman orpo olo, mutta katsotaan, sanoi tohtori, ehkäpä tilanne korjaantuu.
Kontufestarien materiaali on yhä työn alla, samoin Mellarin avajaisten, joista muuten lähetettiin live-lähetys! Mellarin avajaiset olivat viime torstaina ja itse olin paikalla päiväaikaan, T-J illalla.
Päivällä siellä oli hiljaisempaa, mutta ihmiset tuntuivat viihtyvän, osasyynä varmasti oli kahvilanpitäjän mainio suklaakakku, kerrassaan herkkua! Mellarihan on kulttuuri- ja asukastila, jossa on vapaasti käytettävissä tietokoneita ja jos et saa esim. kuvia tai postia lähtemään bittiavaruuteen, on paikalla aulaisäntä, joka mielellään auttaa sinua.
Mellarissa järjestetään myös erilaisia kursseja ja tapahtumia, suosittelen rohkeasti käymään kurkkimassa, paikkahan löytyy Mellunmäen "vanhalta ostarilta" Alepan alapuolelta.
Meidänkin pitäisi ehkä järjestää avajaiset, nimittäin RadioKontula
muutti isompiin tiloihin Kontupisteessä, joten videoiden editointi ja muu asiaan liittyvä työ on nyt entistä hauskempaa!

Pysykää mukana!

Palveluksessanne T

Ei kommentteja: